Disa nga ekspertët më në zë për Marrëdhënie me Publikun (PR) dhe ekspertë të komunikimit, nga SAP, Nissan Motors, Diageo dhe British Telecom do të flasin në edicionin e gjashtë të Global PR Summit Istanbul që do të mbahet më 21 qershor në Intercontinental Hotel në Stamboll.

PR eventi më i rëndësishëm në Turqi do të nis me fjalimin kryesor për sfidat e PR-it në vitin 2019 nga Alex Malouf nga P&G.

Delegatët pjesmarrës në konferencë do të kenë mundësi të dëgjojnë prezentime të rëndësishme për rindërtimin e reputacionit, e gjithë kjo nga përvoja personale nga Piers Schreiber nga British Telecom që ishte përballur me sulm kibernetik.

Krijimi i një strategji ndikimi (influencer strategy) nga Heather Mitchell nga Unilever Hair Care dhe si të krijoni storie korporative nga Jamal al Mawed nga Dubai Properties, janë temat që do të fliten në Global PR Summit Istanbul 6.

Gjithashtu, do të flet edhe Anne Nosko nga Diageo për prezentim të PR dhe brendimin (branding) në organizatë. Hussein Dajani nga Nissan Motors do të flas për transformimin digjital të organizatës.

Duke punuar në 24 shtete, Global PR Summit është njëra ndër PR eventet udhëheqëse në industri. Ky samit do të organizohet nga P World, një ndër kompanitë lidere për PR në botë.

Për më shumë, bileta, programe dhe për detaje tjera klikoni KËTU.

Artikul i sponsoruar