Komisionet komunale për vlerësimin e dëmeve nga shiu dhe breshëri i fillimvitit, majit, qershorit dhe korrikut të këtij viti, në komunën e Mitrovicës, në Vushtrri dhe në Drenas kanë dalë me raporte të vlerësimit, sipas së cilave dëmet kanë arritur në rreth 500 mijë euro. Nga përmbytjet dhe nga breshëri kanë pësuar kulturat bujqësore, pemët, serrat, rrugët e urat, ndërsa ka pasur edhe rrëshqitje të dheut. Komuna e Skenderajt ende pa raport.

Reklama

Komisionet komunale për vlerësimin e dëmeve nga reshjet e shiut (përmbytjet) dhe nga breshëri i këtij viti kanë përfunduar punën katër muaj pas reshjeve të shiut dhe të breshrit.

Reklama

Komisionet komunale për vlerësimin e dëmeve nga shiu dhe breshëri i fillimvitit, majit, qershorit dhe korrikut të këtij viti, në komunën e Mitrovicës, në Vushtrri dhe në Drenas kanë dalë me raporte të vlerësimit, sipas së cilave dëmet kanë arritur në rreth 500 mijë euro.

Reklama

Nga përmbytjet dhe nga breshëri kanë pësuar kulturat bujqësore, pemët, serrat, rrugët e urat, ndërsa ka pasur edhe rrëshqitje të dheut. Vetëm Komuna e Skenderajt ende nuk e ka përfunduar raportin, ndonëse vlerësohet se edhe në këtë komunë dëmet kanë qenë shumë të mëdha. /Zëri/Telegrafi/