LAJMI I FUNDIT:

Gjilani është qyteti i radhës që mbledh kampionët e argëtimit

Gjilani është qyteti i radhës që mbledh kampionët e argëtimit

Fundjava që po vjen na takon me kampionët e Gjilanit.

Jaffa Champion, si çdo herë vazhdon të jetë afër konsumatorëve, e kësaj radhe me kampanjën për fëmijë “Champions of fun”, ku në secilin qytet të vendit ka mbledh dhe vazhdon të argëtoj me shumë aktivitete më të vegjlit tanë pas një kohe të gjatë izolimi nga pandemia.

Me muzikë, vallëzim, kënd për fotografi me maskota, face painting, e shumë befasi tjera, po argëton fëmijët.

“Champions of fun” mbahet me datat 19-20 Qershor në sheshin kryesor të qytetit, nga ora 17:00 deri në orën 20:00.

Ju presim të bëheni pjesë e kampionëve të argëtimit!