Kur dikush ka simpati për dikë, gjen mënyra të ndryshme për t`i rënë në sy atij dhe për ta bërë për vete atë.

Ka të tillë që ju qeshin me ëmbëlsi duke e shikuar në sy,mirëpo ka edhe të tillë që janë të ndrojtur dhe nuk e dinë se si të veprojnë përpara tyre, transmeton kp.

Këto janë disa mënyra që mund t`i bini në sy simpatisë tuaj:

1. Formojeni trekëndëshin me duar, sepse ju bënë të dukeni inteligjentë.

2. Duhet të keni qëndrim joshës, siç është ulja këmbën mbi këmbë.

3. Kur ia shtrëngoni dorën, shikojeni në sy.

4. Shikoje mirë simpatinë tënde.

5. Mos u trazoni dhe mbajeni një qëndrim.

6. Shikojeni në sy, kontakti i syve sjell rezultate të mira çdo herë.

7. Pretendoni se ata janë shokët e juaj të vjetër.

8. Shikojeni se si buzëqeshni, sepse nuk duhet buzëqeshur shumë.

beautiful-in-love-couple-1280x720_wallpaper