Sipas stacioneve matëse të ajrit të ndotur, mëngjesi i sotëm në Maqedoni është me ajër të ndotur.

Stacionet matëse tregojnë se sot Komuna e Qendrës është me ajër më të ndotur, njofton Telegrafi Maqedoni.

Pas Komunës Qendër, vijojnë Rektorati pranë UKIM, Tetova, Kumanova, Strumica dhe Komuna e Gazi Babës.

Dje në mbrëmje , Kumanova, Tetova dhe Strumica ishin me ajër më të ndotur./Telegrafi/