LAJMI I FUNDIT:

Gjenden kafkë dhe eshtra njeriu në afërsi të deponisë në Berovë

Gjenden kafkë dhe eshtra njeriu në afërsi të deponisë në Berovë

Në vendin Bregu i kuq, në afërsi të deponisë së qytetit në Berovë janë gjetur kafkë dhe eshtra njeriu.

Dje rreth orës 14:30, 43 vjeçari A.S. nga Gjermania, me vend qëndrim në Berovë, gjatë ecjes në vendin Bregu i kuq, në afërsi të deponisë në Berovë ka gjetur kafkë njeriu.


Pas ekspertizës së kryer nga ekipi i Stacionit policor Berovë në afërsi është gjetur edhe thes në të cilin ka pasur eshtra njeriu, që më pas është marrë nga ekipi policor për kontroll të mëtejmë./Telegrafi/