LAJMI I FUNDIT:

Gjej karrierën tënde – konkurse të hapura nga kompani prestigjioze në Telegrafi Jobs

Gjej karrierën tënde – konkurse të hapura nga kompani prestigjioze në Telegrafi Jobs

Në një kohë kur tregu i punës po zhvillohet me shpejtësi, platforma Telegrafi Jobs sjell për ju disa konkurse të hapura nga kompani prestigjioze. Mundësitë janë të shumta dhe për të gjitha nivelet e aftësive. Le të hedhim një vështrim të shkurtër në disa prej tyre: 

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë – FASAL 

LINE GROUP Sh.P.K., një fabrikë specializuar në prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe fasadave nga alumini, ka shpallur konkurs për pozitën e Inxhinierit të Ndërtimtarisë në Pejë. Detyrat përfshijnë matjet, ofertat, përgatitjen për prodhim, mbikëqyrjen e punëtorëve dhe detyra tjera të lidhura me pozitën. 

Afati i fundit për aplikim është 25.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/inxhiniere-ie-ndertimtarise-full-time-3-2-1  

Arkitekt/e – FASAL 

LINE GROUP Sh.P.K. gjithashtu kërkon Arkitekt për të bashkëpunuar në projektet e tyre në Pejë. Detyrat përfshijnë projektimin, matjet, përgatitjen e ofertave dhe mbikëqyrjen e prodhimit dhe montimit. 

Afati i fundit për aplikim është 24.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/arkitekte-full-time-31-1  

Video Creator – Dyqani.com 

Dyqani.com është në kërkim të një Krijuesi Video për të krijuar materiale tërheqëse për marketingun. Kandidatët duhet të kenë njohuri në After Effect, Lightroom, Adobe Premiere Pro dhe aftësi kreative në krijimin e videove. 

Afati i fundit për aplikim është 21.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/videocreator-full-time  

Zyrtar/e Financiar/e – N’POST (EN LLC) 

N’POST është duke rekrutuar një Zyrtar Financiar me përvojë në fushën e financave. Kandidatët duhet të kenë diplomë universitare në fushën e ekonomisë dhe njohuri të mira të pakos së Microsoft Office. 

Afati i fundit për aplikim është 12.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/zyrtare-financiare-full-time-3  

Shankiste – Pasta FASTA 

Pasta FASTA kërkon shankistë për të siguruar shërbimin e pastave me mirëmbajtje të vendit të punës dhe respektim të orarit. Kjo është një mundësi për ata që preferojnë një orar të përshtatshëm dhe ambiente të këndshme pune. 

Afati i fundit për aplikim është 18.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/shankiste-full-time-21  

Translation Coordinator – PECB 

PECB po kërkon një koordinator përkthimi për të menaxhuar procesin e përkthimit brenda organizatës. Kompania ofron një ambient të këndshëm pune dhe benefite të shumta. 

Afati i fundit për aplikim është 10.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/testtttt-internship  

Content Editor – PECB 

Për ata që janë pasionantë për përmirësimin e përmbajtjes dhe krijimin e materialeve të cilat do të ndikojnë në një audiencë ndërkombëtare, PECB ka hapur konkurset për Redaktor të Përmbajtjes. Ky është një mundësi e shkëlqyer për ata që duan të jenë pjesë e një ekipi inovativ dhe të shënojnë ndryshime pozitive në fushën e sigurisë informative. 

Afati i fundit për aplikim është 10.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/tesssst-remote  

Event Officer – PECB 

Nëse jeni një organizator i pasionuar dhe dëshironi të krijoni ngjarje të paharrueshme, kjo mund të jetë mundësia juaj. PECB kërkon një menaxher eventesh që do të ketë një rol kyç në organizimin dhe menaxhimin e ngjarjeve të ndryshme të cilat lidhen me fushën e sigurisë. 

Afati i fundit për aplikim është 10.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/event-officer-full-time 

HR Officer – PECB 

Departamenti i burimeve njerëzore në PECB ka hapur konkurset për një Menaxher të Burimeve Njerëzore. Kjo është një mundësi për ata që kanë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe dëshirojnë të kontribuojnë në zhvillimin dhe mirëqenien e ekipit të tyre. 

Afati i fundit për aplikim është 10.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/hr-officer-full-time-1  

Tech Content Developer – PECB 

PECB kërkon një Zhvillues për Përmbajtje Teknologjike që do të përfshihet në krijimin e përmbajtjes në fushën e teknologjisë informative. Ky është një pozitë e përshtatshme për ata që janë pasionantë për teknologjinë dhe edukimin. 

Afati i fundit për aplikim është 10.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/tech-content-developer-full-time  

Office Accountant – DVV International in Kosovo 

DVV International ka hapur konkurs për pozitën e Kontabilistit Zyrtar në zyrën e tyre në Kosovë. 

Afati i fundit për aplikim është 11.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/office-accountant-for-dvv-international-in-kosovo  

Arkitekt/e, Inxhinier/e – ANDRRA INVEST 

ANDRRA INVEST po zgjeron stafin e tyre dhe ka hapur konkurs për Arkitektë dhe Inxhinierë. 

Afati i fundit për aplikim është 28.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/arkitekte-full-time-32  

Mësimdhënës/e – Shkolla ATD 

Shkolla e Mesme “ATD” në Prishtinë ka 22 pozita të lira për Mësimdhënës në disa lënde të ndryshme si: matematikë, kimi, biologji, teknologji, gjeografi, gjuhë gjermane, gjuhë shqipe, gjuhë angleze, fizikë, histori, edukatë fizike, art figurativ dhe muzikë. 

Afati i fundit për aplikim është  12.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/mesimdhenese-22-pozita-full-time  

Postier – N’POST (EN LLC) 

N’POST po rekruton postierë në disa qytete të Kosovës, duke ofruar mundësi rritjeje të pagës dhe trajnimin e nevojshëm. Gjithsej 14 pozita të lira të punës janë të hapura në këto qytete: Prishtinë, Ferizaj, Prizren, Gjilan, Gjakovë, Skenderaj, Drenas, Pejë, Deçan dhe Junik. 

Afati i fundit për aplikim është  12.01.2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/postier-full-time-3  

Nëse jeni të interesuar për ndonjë nga këto pozita, ju lutemi dërgoni aplikimet tuaja në adresat e specifikuara në konkurset. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të gjetur punën e ëndrrave tuaja në fusha të ndryshme profesionale. Për më shumë informacion, vizitoni faqen zyrtare të Telegrafi Jobs. 

jobs@telegrafi.com