Jemi në atë kohë në dimër, kur përgatitja në mëngjes mund të jetë pak e lodhshme dhe e mërzitshme.

Prandaj, më poshtë keni disa kombinime që nuk do t’ju lënë në balt:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

/Telegrafi/