Nga laboratorët e Jogobella, nutricistët më të mirë kanë nxjerrë receten ideale për muajin Qershor.

Dhe nuk kishte se si të ishte ndryshe përpos se me copa ekstra të mëdha të frutave të qershisë së ëmbël të përziera me jogurtin e njohur botërisht.

Përndryshe, qershia e ëmbël njihet si frut mjaft i kërkuar dhe i kushtueshëm në treg, që përveç shijes së mrrekullueshme që ka, na jep edhe mjaft vitamina të nevojshëm për organizmin tonë.

Qershia posedon gjithçka që trupi ynë ka nevojë, për të qenë vital dhe i shëndetshëm. Ky frut është i pasur me vitamina A, C, E dhe acid folik. Gjithashtu, është i pasur me minerale të tilla si kaliumi, magnezi, hekuri dhe fibrat.

Dhe, përzierja e këtij fruit me jogurtin e Jogobellas, na jep elementë përbërës antiviral dhe antibakterialë, të nevojshëm për të na mbrojtur nga virozat dhe ndihmuar në proceset inflamatore në organizëm.

Ky kombinim, përveç shijes së parezitueshme që ka, ndihmon edhe për të gjitha moshat në përmirësim të gjumit dhe në kujtesë më të mirë.

Lista e përfitimeve është shumë më e gjatë dhe si përfundim nuk do të ngelte ind dhe organ i njeriut që nuk do të përfitonte nga konsumi i këtij fruti të shijshëm e me vlera të rralla i kombinuar me jogurtin e Jogobella, që nga tash e gjeni në gati të gjitha marketet dhe dyqanet ushqimore të lagjës tuaj, në të gjithë vendin.

Produktet e Jogobella janë lehtë të identifikueshme nga logoja e koorporatës Zott, dhe kryesisht i gjeni në renditje të veçantë tek frigoriferët e shitësve.

Për më shumë informata rreth produkteve të Jogobella, dhe jo vetëm, ju mund të klikoni këtu.

Paqi një qershor të gëzuar, siç edhe do t’ju shijoj jogurti i qershisë nga Jogobella!

artikull i sponsorizuar