Mat Watson nga kanali i YouTube Carwow, ka publikuar një video tjetër në të cilën ai teston super veturat.

Këtë herë ai filmoi një garë ndërmjet Nevera, një BMW M5 dhe një Porsche Taycan.

Shikoni si dukej.

Pas kësaj videos Mat Rimac bëri një shënim në Facebook: “Pak pa kuptim, por është mirë të shohësh ndryshimin midis Nevera dhe disa makinave‘ normale”, shkroi Rimac në Facebook dhe publikoi një video nga revista Carwow. /Telegrafi/