0Shares

Pronarët që kanë vetura të rralla, të shtrenjta dhe me shumë fuqi, janë mbledhur në La Mans të Francës për një garë miqësore.

Pos që kanë treguar shpejtësitë që kanë makinat e tyre, ata bënë edhe krahasime mes modeleve të njëjta, të cilave u janë ndryshuar strukturat dhe u janë shtuar mundësitë teknologjike, transmeton Telegrafi.

Shumica prej këtyre makinave që kanë çmime gjashtëshifrore, janë unike si dhe i përkasin koleksioneve të rralla.

Më poshtë mund të shihni përmbledhjen nga kjo garë, që zhvillohet për çdo vit. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)