0Shares

Si kontrast i bluzave të holla “të ftohta”, të shumtën pa mëngë dhe aq të shkurtra sa që zbulojnë belin, kreatorët për këtë verë preferuan funde të gjata, të ngrohta.

Ato janë të qepura në formë të rrafshët apo në formë kambane nga stofi i trashë dhe janë hit i vërtetë modelet nga tekno-materialet me tegela të zbukuruara.

Të qepura nga stofrat e ndryshme, e disa edhe nga lëkura, janë të ngrohta, por mund t’ju bëjnë të dukeni edhe ekstravagante. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)