Me uljen e temperaturave, kanë filluar edhe reduktimet e ashpra të energjisë elektrike.

Sot shumë lagje të Prishtinës janë përballur me ndërprerje të energjisë elektrike me orarin 4 orë pa rrymë, 4 me rrymë.

Gjithashtu mësohet nga banorët e disa fshatrave të Ferizajt, se këto ditë po përballen me reduktime të ashpra, ku ndërprerja e energjisë elektrike shkon mbi pesë orë.

Reduktime të energjisë elektrike në Prishtinë Reduktime të energjisë elektrike në Prishtinë

Ndërprerje të energjisë elektrike ka në fshatrat Zllatar, Dardani, Mirosalë, Bibaj dhe Fshati Vjetër.

Ndërprerjen e energjisë elektrike, e favorizon edhe rrjeti elektrik që është shumë i vjetruar, pasi pas çdo stuhie ka ndërprerje të energjisë, sepse siç thonë banorët këputen përçuesit, ose rrëzohet ndonjë shtyllë elektrike.