Pa shtëpi në një natyrë madhështore. Pa banorë dhe pa vizitorë. Ky është Frashëri i ditëve të sotme.

Gazetarja Ilnisa Agolli, përmes një reportazhi pasqyron jehonën e dikurshme dhe tablonë e sotme të fshatit të braktisur dhe gjymtuar?

Reportazhin për fshatin ku lindën Vëllezërit Frashëri, mund ta shihni në videon më poshtë. /TCh/