Kompania Fluidi me brendet e saj: RcCola, RedRain, MightyRain, JaffaChampion dhe vajin Floil ua uron të gjithë qytetarëve të besimit mysliman, festën e Kurban Bajramit!

Edhe në këtë festë të rëndësishme për besimtarët myslimanë, Fluidi do të jetë pjesë e tryezave në çdo familje me produktet e saj, duke mundësuar që çdo festë të shijojë më mirë.

Me fat Festa e Kurban Bajramit nga Kompania Fluidi!