LAJMI I FUNDIT:

Floil, dhuron dashni në festat e fund vitit!

Floil, dhuron dashni në festat e fund  vitit!

Ne e dimë se sa e rëndësishme është familja,sidomos gjatë kohëve festive, prandaj Floil është këtu që të ndryshojë jetën e njerëzve përmes ushqimit.

Që nga lansimi i Floil-it në treg, ai është shndërruar në produktin e preferuar të njerëzve për shkak se nuk ka erë të pakëndshme gjatë përgatitjes dhe është 100% i rafinuar.

Ushqimi i shëndetshëm duhet qëvazhdimisht të plotësohet me vitamina, andaj duke përdorur vajin Floil, ju do të keni në duar një shishe vaji të mbushur me vitaminat K dhe E të cilët i kontribuojnë forcimit imunitar të shëndetit tuaj.

Pasioni me të cilin është prodhuar Floil mund të zbërthehet në një listë përbërësish të nxjerrë me xhelozi nga toka e Kosovës, prandaj kur të përdorni këtë vaj ta keni parasysh se po shijoni traditën shqiptare përmes ushqimit.

Floil – këtu për të dhuruar dashni në festat e fundvitit! /Telegrafi/