0Shares

Për meshkujt qëllimi i fundit i flirtit është seksi, ndërsa femrat e përjetojnë si argëtim të padjallëzuar, pa përfunduar me obligime...

Në përpjekjet e tyre për t’i joshur femrat, meshkujt do t’i injorojë rregullat themelore të flirtit në mënyrë që të shkurtojnë rrugën deri te arritja e qëllimit.

Nga ana tjetër, femrat flirtin e përjetojnë si formë verifikimi të partnerit potencial, pa rrezikuar dinjitetin dhe vlerat e tyre themelore.

Është vërtetuar që tek meshkujt flirti imiton dëmtimin e trurit! – transmeton Telegrafi.

Përbërja zonës së trurit, e cila reagon ndaj informatës: “Kjo femër është e këndshme”, stimulon tepër neokorteksin. Për këtë shkak së paku për një kohë të shkurtër e humbin kontrollin.

Pra, femra shfrytëzon flirtin që të tërhequr vëmendjen, ndërkaq meshkujt për të nxitur seksin.

Është e qartë që lëmshi i marrëdhënieve mashkull-femër dhe i qëllimeve të ndryshme pikërisht është ajo që, më së shpeshti na çon drejt qëllimit të përbashkët – dashurisë. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)