0Shares

A jeni adhurues i librave?

Libraria Dukagjini është një vend i veçantë në vendin tonë, duke qenë gjithmonë pranë lexuesve dhe e njohur për përzgjedhjen e jashtëzakonshme të librave ka vendosur të krijojë një lojë shpërblyese për të gjithë adhuruesit e librave.

Nëse leximi dhe librat ju ngjallin ndjenjë pozitive, atëherë bëhu pjesë e lojës shpërblyese dhe zgjedh libra me vlerë 50€.

Rregullat e lojës:

Duhet të bëhet: Like “Dukagjini International Bookstore”.

Të krijohet një foto kreative me librin që e keni blerë në Librarinë Dukagjini, duke e bashkangjitur qesen.

Me postimin e fotos në profilin tuaj e bëni “check in” @dukagjini international bookstore.

Fotoja me më së shumti LIKE do të shpallet fitues!

KUJDES: Postimi duhet të jetë “public”. Nëse nuk i përmbaheni pikave të cekura më lartë, atëherë nuk mund të jeni pjesëmarrës në lojë!!!

Loja shpërblyese vlen deri më 15.08.2017, ndërkaq për më shumë kliko këtu:

Për të gjithë adhuruesit e leximit, suksese!


Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)