Për Fitër Bajram, festë e cila bëhet pas mbarimit të muajit të Ramazanit, Max Travel ka përgaditur një ofertë në një prej hoteleve më të mira në Turqi. Të kaloni festën e Fiter Bajramit në një vend si Hotel Golden Imperial, do të jetë një eksperiencë e cila do të mbetet gjatë në kujtesën tuaj.

Hotel Golden Imperial Resort posedon të gjitha bukuritë natyrore të Mesdheut, me atmosferën interesante dhe arkitekturën unike tani ky hotel ju ofron mundësinë që të kaloni edhe festën e Fiter Bajramit aty.

Restauranti me pjatat më ekskluzive të kuzhinave tradicionale turke dhe botërore, qendra e gjerë e pajisur me të gjitha llojet e trajtimit, kujdesit dhe shërbimet e bukurisë për shëndetin e trupit dhe të shpirtit, pishina të brendshme dhe të jashtme dhe këndet e veçanta për fëmijë e bëjnë Golden Imperial hotelin më të favorshëm jo vetëm për pushime por edhe për të kaluar festën e shenjtë të Bajramit.

8 hotele të përzgjedhura me kujdes për ju në Antalya të Turqisë 8 hotele të përzgjedhura me kujdes për ju në Antalya të Turqisë

Ushqimet tradicionale nuk do të mungojnë e një ndër to edhe embëlsira simbolike të cilën kuzhinierët e kanë përvetësuar dhe e gatuajnë deri në perfeksion: bakllava turke.

Një kremtim i Fiter Bajramit në ambientet e Hotel Golden Imperial, do të jetë një prej eksperiencave më të mira që keni pasur ndonjëherë.

7 arsye pse duhet të udhëtoni me shoqërinë tuaj 7 arsye pse duhet të udhëtoni me shoqërinë tuaj

Oferta vlen për datën 15 Qershor dhe për të rezervuar kontaktoni: kontaktoni në tel : +38338754754 ose +38349754754, vizitoni uebfaqen https://maxtravel.al/ ose kontaktoni në email: info@maxtravel.al