FINERA Home është rrjet i ri i dyqaneve që sjell produkte praktike me stil unik të dizajnuara në mënyrë të përkryer me materiale të cilësisë më të lartë. Finera Home është i vetmi rrejt i dyqaneve të produkteve shtepiake që sjell super brendin KARACA , duke e shoqeruar me brende tjera si Bohemia Crystalite , Bormioli , Tognana , LSA etj.

Duke pasur parasysh kërkesat e shumta nga konsumatorët për produktet që plotesojnë nevojat dhe përmbushin shtëpinë, dhe suksesit një vjeçarë në GALERIA Shopping Mall në Prizren nga data 11 tetor FINERA Home fillon punën edhe në pikën e dytë në Prishtinë, respektivisht në lagjen Bregu i Diellit.

FINERA Home realizon punën e saj me qëllim që të plotësojë nevojat dhe kërkesat shtëpiake dhe personale të klientëve të saj, me produktet që ofrojnë komoditet, sigurojnë cilësinë e lartë dhe qëndrueshmërinë afatgjate duke e shndërruar kështu shtëpinë tuaj në ambientin më të këndshëm dhe të bukur.

Finera ju sjell çmime promocionale në të gjitha produktet e dhomës së gjumit, kuzhinës, dhomës së ditës, kujdesit personal, produkteve për fëmijë, banjoje, asortimane dhe dekorime etj. Për të bërë zgjedhjen ideale për shtëpinë ose apartamentin tuaj na vizitoni në pikën tonë në lagjen Bregu i Dielli, në Prishtinë.

FINERA Home , Për çdo shtëpi!