Në rrjetet sociale qarkullon video ku shihet një ari duke vrapuar në qytetin e Manastirit.

Portalet lokale shkruajnë se ariu është xhiruar mbrëmë rreth orës 00:30 në lagjen “Livadhet Bukovski” në Manastir.

Ariu shihet se ka zbritur në qytet, ndërsa qytetarët thonë se shpesh kanë probleme të njëjta dhe se shpesh raportojnë për dëme të shkaktuara nga arinjtë.