0Shares

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Gjakovës do të bëjë shpërndarja e 25 motokultivatorëve për 25 fermerë përfitues të këtyre pajisjeve.

Sipas njoftimit të komunës, kjo po bëhet në kuadër të skemës së subvencioneve.

Vlera totale e projektit është 8 mijë euro, prej tyre 6. 400 kontribut i komunës dhe 1.600, kontribut i fermerëve përfitues.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)