LAJMI I FUNDIT:

Fëmija juaj meriton më të mirën e të mirave

Fëmija juaj meriton më të mirën e të mirave
Reklama

Duke zgjedhur produktet e linjës Milk Tiger nga prodhuesi gjerman Zott, ju jeni të vetëdijshëm që keni bërë një përzgjedhje të një stili jete me vlera shumë ushqyese.

Por pse këto produkte i japin fëmijës tuaj ndjesi të mirë?


1: Përmbajnë KALCIUM, elementi më i mirë i qumështit, i nevojshëm për:

– mirëmbajtjen e kockave
– mirëmbajtjen e dhëmbëve
– përkrah energjinë normale në metabolizëm

2: Përmbajnë shumë PROTEINA, amino acide me vlerë sepse proteinat:

– ndihmojnë në mbajtjen dhe shtimin e masës muskulore

3: Përmbajnë VITAMINË D, shumë themelore për trupin sepse kjo vitaminë:

– përkrah funksionimin normal të sistemit imunitar
– ndihmon në ruajtjen e dhëmbëve
– luan rol të rëndësishëm në ndarjen e qelizave

Produktet e Milk Tiger janë tërësisht nga qumështi i Freskët dhe rreptësisht janë:

– Pa konservues
– Pa ngjyrë artificiale
– Pa shije artificiale
– Pa xhelatinë

Prodhuesi gjerman Zott ka menduar edhe për teket e ushqyerjes për më të dashurit tuaj, duke ju ofruar mundësinë të gjithë juve prindër që këto produkte t’i gjeni në formë djathi, pudingu, jogurti, pije dhe djath snack.

Njëkohësisht ju mund të shkarkoni aplikacione të ndryshme për lojëra dhe argëtim me shokun tuaj të ri tigrin Tim.

Për ta shkarkuar aplikacionin në iOS, klikoni KËTU.

Për ta shkarkuar aplikacionin në Android, klikoni KËTU

Artikull i sponzorizuar