LAJMI I FUNDIT:

Facebook vjen në Shkup për ”Global HR Summit Skopje”

Facebook vjen në Shkup për ”Global HR Summit Skopje”

Maud Durand, një ndër udhëheqësit e departamentit për Burime Njerëzore (HR) në Facebook do të jetë njëri nga folësit kryesor të Global HR SummitShkup, konferenca lider për HR në rajon, që do të mbahet më 29 shtator në Shkup.

Trajnimi një ditor do të fillojë me prezentimin nga Ramakrishna Movva, e punësuar në bankën lider në Emiratet e Bashkuara NBD Bank i cili do të flas për gjetjen e programit për njohjen e punëtorëve.

Pjesarrësit do të mund të dëgjojnë prezantim nga Julie von Dewall nga Unilever, menaxhuesi i talenteve në Torben Pedersen nga Novo Nordisk, menaxhuesit i performancës tek punëtorët Gonzalo Suarez nga ING bank, ndërsa Rob Veersma nga Gazprom do të flas për mënyrat e reja të punës.

Global HR Summit deri tani është i njohur në 15 shtete si ngjarje kryesore për Burimet njerzore (HR) në botë. Global HR Summit më herët është mbajtur në Kanada, Kroaci, Turqi, Azerbajxhan, Mal të Zi, Maroko, Egjipt dhe Jordan dhe shumë vende tjera.

Global HR Summit organizohet nga P World në partneritet me kariera.mk. Telegrafi.com është media partner ekskluziv i kësaj konference.

Për biletat dhe më shumë informacione ju lutemi vizitoni këtë vegëz