Fustani i zi mund të jetë prezantuar për herë të parë nga Coco Chanel, por ishte Audrey Hepburn ajo që e bëri veshjen të famshme në filmin “Breakfast at Tiffany’s”.

Që nga ky moment fustani është bërë një nga zgjedhjet e preferuara të shumë grave në botë.

Ai shpesh vjen sa më i shkurtër të jetë e mundshme, por eleganca e tij është e pa mohueshme edhe kur zgjidhet të vishet me gjatësi poshtë gjunjëve.

Sidoqoftë, stilet kanë evoluar gjatë viteve dhe fustani ikonik ka pësuar ndryshime.

Më poshtë gjeni evoluimin e bukur të fustanit të zi të shkurtër ndër vite:

Reklama

/Telegrafi/