Për nder të festës së Fitër Bajrami, ETC ka bërë përgatitje maksimale duke ofruar për konsumatorët e saj ofertat me çmimet më të mira në treg.

Fillimisht janë kujdesur të ofrojnë një ambient të sigurt për blerje duke iu përmbajtur rregullave dhe rekomandimeve të IKShPK.

Ofrimin e produkteve të freskëta dhe cilësore në sektorët e mishit të freskët, frutave dhe perimeve. Sasi të mjaftueshme të produkteve festive nga të gjitha kategoritë. Me blerjet e juaja festive në ETC ju kurseni në shportën tuaj.

Stafi profesional i ETC kujdeset për ofrimin e shërbimeve në mënyrë funksionale që blerjet të jenë më të lehta. Shpejtësi dhe efikasitet në realizimin e pagesave në arka të blerjes.

Ofertat mund t’i përcillni përmes web faqës zyrtare: www.etc-ks.com

Apo përmes linkut të fletushkës online: Fletushka

Kujdesuni që gjatë blerjes të jeni të pajisur me mjetet mbrojtëse ( maska dhe doreza) dhe po ashtu të ruani distancën sociale duke përcjellur shenjat informuese.

ETC uron të gjithë besimtarët myslimanë  për Festën e Fitër Bajramit duke ju dëshiruar shëndet, mbarësi, fat dhe gëzime në familjet tuaja.