LAJMI I FUNDIT:

Është punuar seks-kukulla e parë për femrat! Ja si duket seksi me mashkullin e plastikës

Është punuar seks-kukulla e parë për femrat! Ja si duket seksi me mashkullin e plastikës

Edhe pse shumicës së femrave nuk u është edhe aq mirë nëse nuk aktivizojnë emocionet, femrat kanë dëshiruar të kenë kukullën për seks dhe ajo më në fund ka arritur.

Kukulla për seks është e madhësisë natyrale, muskulore, por ka madje edhe qime nëpër trup dhe mjekër.


Pasi që femra të fillojë ta puthë dhe ta prekë, kukulla arrin ereksionin dhe është e gatshme për aksion, transmeton Telegrafi.

Jessica Ryan e para ka blerë kukullën mashkull për seks, sepse, siç thotë ajo, lidhja në distancë dhe kukulla mashkull përsosmërisht i përshtatet që të kënaqë nevojat e veta, ndërsa nuk e tradhton të dashurin.

33

Seksi me kukullën, siç thotë ajo, është i mirë, por edhe pse nuk ka emocione, ajo mund të realizojë të gjitha fantazitë e veta seksuale.

Pas bisedës me Jessica-n ka vendosur ta provojë kukullën dhe seksin kolumnistja e portalit Vice Karlei Skiortino – të cilën seksi me kukullën e ka ngazëllyer.

Ajo konsideron që shumicës së femrave kukulla mashkull mund t’ua ndryshojë jetën seksuale. /Telegrafi/

sexdollfeature