Në rrjetin social Facebook, është publikuar një video në formë infografike, që ndryshon ndër vite që pasqyron albumet më të shitura në vitet 1969-2019.

Emrat që dominojnë ndër vite, janë: Elvis Presley, The Beatles, Simon and Garfunkel, Bee Gees, Led Zeppelin, Pink Floyd, Santana, Elton John, Queen, Eagles, Bruce Springsteen, Fleetwood Mac, ABBA, AC/DC, Billy Joel, Aerosmith, Michael Jackson, U2, Prince, Madonna, Dire Straits, Metallica, Guns N’ Roses, Bon Jovi etj. Në vitet ’90 të shekullit të kaluar dhe vitet e para të mileniumit të ri, nisin të dominojë muzika pop dhe rap, por që nuk mbijetojnë gjatë sa emrat e sipërpërmendur. /Telegrafi/

Best-selling albums from 1969 to 2019

Best-selling albums from 1969 to 2019

Publiée par Artefaktor Radio sur Mardi 5 novembre 2019