Zgjedhja e emrit të foshnjës është një nga vendimet e para të mëdha që do të merrni si një prind i ardhshëm.

Nëse jeni duke u përgatitur të vendosni emrin e fëmijës tuaj dhe po shkoni për një frymë mbretërore, ne kemi në dorë të gjitha llojet e emrave mbretërorë, të frymëzuar nga princeshat e trilluara dhe ato reale.

Shfletoni idetë më poshtë dhe emri i të porsalindurës tuaj mund të jetë thjesht lavdia juaj kurorëzuese.

Emrat e Princeshave që fillojnë me:

A

Adelaide, Aiko , Aleksandra, Alice, Amelia, Anastasia, Anna, Anne, Ariel, Aurora

B

Beatrice, Belle, Blanche

C

Camilla, Caroline, Catherine, Cecilia, Charlotte, Constance, Cressida, Cristina

D

Daenerys, Daisy, Daphne, Dauphine, Diana

E

Edith, Eleanor, Elizabeth, Elsa, Eugenie

F

Fiona

G

Gisela, Gsielle, Grace

H

Hasna, Helena, Henrietta

I

Isabella, Isolde

J

Jasmine

K

Kate

L

Laurana, Leia, Louisa, Louise, Lucienne

M

Magdalena, Marceline, Margaret, Marie, Mary, Matilda, Merida, Mia, Moana

N

Natalia

O

Ota

P

Pauline, Padme, Philippa

R

Raya, Regan, Roxanne

S

Saisha, Snow, Sophia, Sophie

T

Taisie, Tamina, Tatiana, Tiana

V

Vera, Victoria

W

Wallis, Winnifred

X

Xena

Y

Yolande, Yuki, Yue

Z

Zara, Zelda. /Telegrafi/