Deputetja e PDK-së, Eliza Hoxha, ka reaguar pas emërimeve në Këshillin e ri Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës

Hoxha, përmes një shënimi në Facebook thotë se  Shkurte Aliu që u emërua në Teatër ishte kandidate për deputete e LVV në vitin 2017 dhe është motra e deputetit të kësaj partie, Luan Aliu.

“Shkurte Aliu – kandidate për deputete nga LVV në vitin 2017

Shkurte Aliu – motra e deputetit të LVV – Luan Aliu

Shkurte Aliu – u emërua anëtare e Bordit të Teatrit Kombëtar të Kosovës nga Ministri Hajrulla Çeku – 2021

KAQ PËR KLITHMAT KUNDËR BORDEVE FAMILJARE E PARTIAKE – QEVERIA KURTI 2

PO NJËSOJ SI AJO KURTI 1.

NDRYSHIMI…!!! ???’’, Ka shkruar Hoxha.

Kujtojmë, Shkurte Aliu, para disa ditëve është emëruar si anëtarë e Bordit të Teatrit Kombëtar të Kosovës, nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrullah Çeku./Telegrafi/