Përveç që do të zhduket gusha, do të zhduken edhe shtresat e yndyrës në qafë.

Fjala është për disa ushtrime të lehta me të cilat gusha do të zhduket sikur kurrë të mos ketë qenë. Do të zhduket edhe yndyra e grumbulluar në qafë.

Secilin ushtrim që mund ta shihni në video përsëriteni pesë deri në shtatë herë.

Midis çdo ushtrimi çlironi muskujt e fytyrës, transmeton Telegrafi.

Përshkrimi i shkurtër i çdo ushtrimi:

Më parë ngrohni muskujt e fytyrës pastaj nisjani të ushtroni. Midis çdo ushtrimi çlironi muskujt në mënyrën siç tregohet në video.

1. Ladle – hapni gojën dhe lakojeni buzën e poshtme nga brenda pastaj mbylleni gojën.

2. “Kiss” ceiling – lakojeni kokën prapa dhe bëni sikur jeni duke puthur tavanin.

3. Touch the nose – nxirrni gjuhën sikur në video dhe sikur me majë përpiqeni të prekni hundën.

4. Resistance – Mbështetni nofullën në shuplaka dhe shtyjeni poshtë pesë sekonda.

5. Perfect Oval – kthejeni kokën në njërën anë dhe nxirreni nofullën sikur në video dhe mbajeni disa momente. Kthejeni kokën në anën tjetër dhe bëjeni të njëjtën gjë. /Telegrafi/