LAJMI I FUNDIT:

Elementi magjik i çdo ushqimi të shijshëm

Elementi magjik i çdo ushqimi të shijshëm

Sa herë iu ka rastisur që të shpenzoni para në ushqime që mezi keni pritur t’i hani e në fund iu kanë lënë me shije të hidhur?

Ndjenja e tradhtisë nuk vret asnjëherë më shumë se sa në raste të tilla!

E për të mos e gjetur veten në një situatë aq të padëshiruar ju duhet të përdorni një element magjik gjatë përgatitjes së ushqimit.

Shtoni tryezës tuaj vajin Floil dhe do e vëreni se sikur me magji, gatesat e juaja do të kenë shije të mahnitshme.

Lansimi i vajit të parë ushqimor të prodhuar në Kosovë, Floil, ka shënuar një sukses të madh dhe e gjitha kjo për shkak të cilësisë së tij të lartë dhe përmbajtjes së pasur me vitaminat K dhe E.

Floil, elementi i magjishëm që iu jep shije gjërave!