KEK-u

KF KEK-u është një ndër klubet e  futbollit më të vjetra në Kosovë dhe vjen nga qyteti i Obiliqit.

Klubi u themelua në vitin 1928.

 

  • Lajmet e Fundit
  • Ndeshjet
  • Lojtarët
  • Historia
  • Fansat

Pas luftës për shumë kohë luajti në nivelin e dytë, Liga e Parë, duke arritur në nivelin më të lartë të Kosovës në vitin 2018.

KEK-u e ka fituar Kupën e Kosovës dhe Superkupën e Kosovës në vitin 2003.

Klubi në të shkuarën ka mbajtur emra si Obilić, RMHK Kosova dhe Elektroprivreda, kur luanin në sistemin e ligës jugosllave të futbollit.