Disiplina ‘CrossFit’ është bërë tashmë shumë e prakitkuar nga mijëra njerëz në Kosovës.

Praktikuesi i kësaj disipline, Egzon Shkololli nga Peja, është një prej emrave më të kërkuar për praktikimin e saj.

Egzon Shkololli (Foto: Egzon Shkololli/Facebook)

Së fundmi, ai ka filluar trajnimet edhe me emra të njohur nga fusha e artit, sportit por edhe biznesmenit.

Në një fotografi të publikuar së fundmi në rrjetet sociale, Shkololli ka bërë të ditur se ka nisur trajnimin me biznesmenin e njohur nga Peja, Ekrem Lluka.

Egzon Shkololli dhe Ekrem Lluka (Foto: Egzon Shkololli/Facebook)

Ky i fundit, duket të jetë i lumtur për faktin që gjendet në duart e sigurta për ushtrimet e tij. /Telegrafi/