Ju ka mbetur edhe pak ditë deri në shpërndarjen e 50 blenderave për ju nga brendi i shijes botërore Jaffa Champion.

Nxitoni dhe bëhuni pjesë e kampanjës “100 % si Jaffa” dhe garo për të fituar një blender falas.

Mënyra për të fituar është shumë e lehtë, vetëm:

1. Vetëm bleni 3 paketime të brendit Jaffa Champion, 1l, 1.5l dhe 2l
2. Fotografoni faturën e blerjes apo barkodet e lëngjeve.
3. Na dërgoni dëshmitë në inbox në faqen tonë të Facebook – Jaffa Champion

Përzgjedhja e fitueseve bëhet në mënyrën më transparente, përmes metodës rëndom.

Blenderi po ju pret! /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar