Një figurë ‘fantazmë’ është identifikuar e fshehur në një shteg pylli nga një përdorues i Google Earth.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, përdoruesi i TikTok me emrin @hidden.on.google.earth ndau zbulimin e tij në fillim të këtij muaji dhe videoja ka grumbulluar më shumë se 4 milionë shikime.

Përdoruesi shihet duke përdorur Google Street View, duke shkuar në një rrugë të rrethuar nga pyje.

Kamera e zbarkon atë në një kryqëzim me tre kahje dhe kur ai lëviz përreth, ai zbulon një figurë me të zezë që qëndron në distancë.

Kur zmadhon pamjet, figura duket të jetë një grua me një veshje të gjatë të errët.

Reklama

Ajo ka një ngjashmëri befasuese me skenat nga filmi i famshëm horror i vitit 1999, “The Blair Witch Project”.

Reklama

Përdoruesi i TikTok që qëndron pas zbulimit tronditës ka grumbulluar më shumë se 2 milionë ndjekës në faqen e tij, nga ndarja e zbulimeve të tij të çuditshme në Google Earth.

@hidden.on.google.earththis looks like something out of a horror movie😨 ##hiddenongoogleearth ##googleearth ##googlemaps ##viral ##streetview ##wtf ##scary ##creepy ##strange

♬ Dead Silence – Alx beats