Përgjatë këtyre ditëve, u lansuan shumë oferta, shumë zbritje, dhe shumë mundësi për kursime të jashtëzakonshme.

U prezantuan oferta dhe zbritje pa fund… Por, a ju ka shkuar ndërmend të pyesni se ku mund të jetë Black Friday i VËRTET, dhe ku mund të jenë çmimet më të lira në vend?!

Për të gjithë ata që duan vërtet të kursejnë shumë, tashmë e kanë këtë mundësi, vetëm me datat 28 dhe 29 NËNTOR! Gjatë këtyre dy ditëve, ama vetëm për BLACK FRIDAY, vinë ofertat më mëdha në vend, duke filluar nga -50% deri në -70% ZBRITJE në gamen e gjerë të produkteve, në gjithë zinxhirin e marketeve në Viva Fresh Store.

Shfrytëzoni këtë mundësi UNIKE të BLERJEVE dhe KURSIMEVE të shumta, ngase Black Friday i vërtet, vjen veç një herë në vit.

Tradita e ÇMIMEVE ME TË LIRA në Kosovë për Black Friday, po vazhdon në Viva Fresh Store!

Artikull i sponsorizuar