LAJMI I FUNDIT:

A e dini ku mund të këmbeni kriptovaluta në Kosovë?

A e dini ku mund të këmbeni kriptovaluta në Kosovë?

exCoins është një këmbimore kriptovalutash që operon kryesisht në Kosovë, por është zgjeruar edhe në vendet e tjera të rajonit. Me mbi 11 vjet përvojë në tregun e kriptomonedhave, exCoins është lider në fushën e saj.

exCoins ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë blerjen dhe shitjen e kriptomonedhave, shkëmbimin e kriptomonedhave dhe ATM-të e kriptomonedhave. exCoins gjithashtu u ofron klientëve të saj këshilla dhe mbështetje për gjithçka që lidhet me tregun e kriptomonedhave.

Një nga gjërat që i veçon exCoins nga shkëmbimet e tjera të kriptomonedhave janë tarifat e ulëta. exCoins ofron tarifat më të ulëta në Kosovë për blerjen dhe shitjen e kriptovalutave me transfertë bankare dhe para në dorë.

Gjithashtu exCoins ka një numër lokacionesh fizike në Kosovë, duke e bërë të lehtë për klientët blerjen dhe shitjen e kriptomonedhave personalisht. exCoins ka degë në Prishtinë (Tophane dhe Ulpianë), Gjilan, Mitrovicë dhe Ferizaj.

Përveç vendndodhjeve të saja fizike, exCoins ka gjithashtu një faqe interneti miqësore për përdoruesit. Kjo e bën të lehtë për klientët të blejnë dhe shesin kriptovaluta nga kudo në botë.

exCoins është gjithashtu në krye të inovacionit të kriptomonedhës. exCoins posedon edhe ATM-të e kriptomonedhave (BATM) në Kosovë. BATM-të i lejojnë klientët të blejnë dhe shesin kriptovaluta automatikisht, 24/7.

Këtu janë disa nga përfitimet e përdorimit të exCoins për të blerë dhe shitur kriptomonedha:

Tarifa të ulëta –  exCoins ofron tarifat më të ulëta në Kosovë për blerjen dhe shitjen e kriptomonedhave me transfertë bankare dhe para në dorë.

I përshtatshëm – exCoins ka një numër lokacionesh fizike në Kosovë, si dhe një uebsajt dhe aplikacion celular të përshtatshëm për përdoruesit.

I besueshëm – exCoins është një shkëmbim i besueshëm i kriptomonedhave me mbi 11 vjet përvojë.

Inovativ –exCoins është në krye të inovacionit të kriptomonedhave dhe është shkëmbimi i parë i kriptomonedhave në Kosovë që prezanton BATM-të.

Nëse jeni duke kërkuar për një vend të besueshëm dhe të përshtatshëm për të blerë dhe shitur kriptomonedha, exCoins është alternativa më e mirë për ju.