Pas hulumtimeve dhe testimeve të shumta, ekspertët e gjumit rekomandojnë dyshekët Dormeo, të cilët tashmë numërojnë mbi 8 milionë konsumator të kënaqur.

Mbi 10 lloje të dyshekëve me materiale premium, me përbërje cilësore europiane, me teknologjinë e fundit Octaspring® si dhe deri në 15 vite garancion, dyshekët Dormeo ju ofrojnë gjumin më të mirë që keni eksperiencuar ndonjëherë.

Jo të gjithë kanë preferenca dhe kërkesa të njejta rreth dyshekëve. Prandaj, Dormeo është përkujdesur për këtë duke i ndarë dyshekët në linja të ndryshme për të plotësuar kërkesat e secilit.

Linja më e re dyshekëve, Dormeo Air+

Përveq përfitimeve të dyshekëve të mëparshëm Dormeo, kjo linjë ofron kombinimin e përsosur të modernes dhe tradicionales. Rehatinë superiore, lartësinë premium, teknologjinë e fundit Octaspring® që ofron deri në 8x më shumë ajrosje dhe plot përfitime tjera.

Dyshekët me material Memory

Materiali memory i zhvilluar nga NASA memorizon presionin e ushtruar dhe është materiali më i popullarizuar për dyshek. Ky material i cili izolon lëvizjet, mbështet shtyllën tuaj kurrizore në shtrirjen e duhur. Dormeo ka të integruar materialin Memory në shumicën e dyshekëve.

Dyshekët me material Ecocell®

Për të gjithë adhuruesit e dyshekëve të fortë, Dormeo ofron materialin Ecocell® tek të gjithë dyshekët. Materiali Ecocell®, do të ju japë mbështetjen e duhur për shtyllën kurrizore dhe ndihmon në rritjen e qarkullimit të gjakut.

Dyshek me susta sfungjerike Octaspring®

Sustat sfungjerike Octaspring janë kombinim në mes sustave të zakonshme dhe sfungjerit për të ofruar kombinimin më të mirë të mundshëm nga të dyja teknologjitë. Nëse jeni duke kërkuar dyshekët më luksoz në treg, Dormeo ju’a ofron këtë tek linja e dyshekëve Air dhe Air+.

Gjithmonë me risi, Dormeo ju prezenton ofertën EKSKLUZIVE me mundësi pagese prej 10 kësteve, si dhe DHURATË falas në vlerë 59.90€ në çdo blerje dysheku. Telefono falas në 0800 100 90 ose përfito duke KLIKUAR KËTU.

artikull i sponsorizuar