Bruce Boyena ka krijuar disa probleme themelore matematikore, të cilat kërkon të zgjidhen pa kalkulator.

Me ndihmën e lapsit dhe letrës, këto veprime të thjeshta thuhet se mund të zgjidhen vetëm nga një në dhjetë persona, transmeton Telegrafi.

Më poshtë janë të vendosura 12 enigmat, teksa në fund gjendet tabela me përfundimin e barazimeve.

Në hapësirën për komente, na njoftoni se sa prej këtyre ekuacioneve keni mundur t’i përfundoni ashtu si kërkohet. /Telegrafi/