Mjekët në kryeqytetin etopian Addis Abeba janë përballur me një situatë të pazakontë. Një pacient 33-vjeçar që vuan nga sëmundje mendore kishte konsumuar 122 gozhdë rreth 10 cm, kruajtëse dhëmbësh dhe pjesë xhami të thyer.

Reklama

“Pacienti ka vuajtur nga sëmundjet mendore për 10 vitet e fundit, dhe ndaloi marrjen e ilaçeve para dy vitesh e filloi të konsumonte objekte të ndryshme. Mendoj se ai ka konsumuar sendet me ndihmën e ujit, por ai është një njeri me fat që ato objekte të mprehta nuk e kanë prerë barkun e tij, pasi mund t’i shkaktonin infeksione të rënda, madje edhe vdekje”, tha kirurgu për.

Reklama

Operacioni zgjati dy orë e gjysmë. Kirurgu shtoi se pacienti ishte duke u rikuperuar. /oranews/