Shikoni fotot e tapeteve të kuqe nga çdo vit, dhe ju mund të ktheheni përsëri në kohë, duke kujtuar emrat më të mëdhenj, trendet kryesore dhe, ndonjëherë, edhe çështjet më të mëdha që rëndonin në mendjet e njerëzve.

Dekada e fundit ndryshoi mënyrën se si ne konsumuam dhe folëm për modën e Hollywoord rrjetet sociale luajtën një rol më të madh, transmeton Telegrafi.

Më poshtë gjeni dukjet më të mira:

Lady Gaga 2010 në MTV VMAs

Lady Gaga (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images/Guliver)

Rihanna 2015 në Met Gala

Rihanna (Foto: Neilson Barnard/Getty Images/Guliver)

Angelina Jolie 2012 në Oscars

Angelina Jolie (Foto: Ethan Miller/Getty Images/Guliver)

Beyonce 2015 në Met Gala

Beyonce (Foto: Neilson Barnard/Getty Images/Guliver)

Jane Fonda 2016 në Golden Globes

Jane Fonda (Foto: Jason Merritt/Getty Images/Guliver)

Rihanna 2016 në Grammys

Rihanna (Foto: Jason Merritt/Getty Images/Guliver)

Zendaya 2015 në Met Gala

Zendaya (Foto: Larry Busacca/Getty Images/Guliver)

Rihanna 2014 në CFDA Awards

Rihanna (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Guliver)

Jennifer Lopez 2020 në premierën në New York premiere të Second Act

Jennifer Lopez (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images/Guliver)

Cardi B 2017 në Diamond Ball

Cardi B (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Clara Lionel Foundation/Guliver)

/Telegrafi