0Shares

Dogana e Kosovës njofton se në kuadër të luftimit të kontrabandës me produkte të duhanit, Njësiti i Antikontrbandës kanë ndaluar një automjet VW Kombi me targa kosovare ku kanw gjetur 24,800 copë cigare kontrabandë, 107.7 kilogramë duhan refuz dhe 49 mijë copë filter për cigare.

“Gjatë kontrollit në automjet janë gjetur produkte të duhanit dhe menjëherë në bashkëpunim me organet hetuese është kontrolluar edhe shtëpia e vozitësit ku janë gjetur sasi tjera të duhanit. Gjithsejtë produkte të duhanit për të cilat mallra i lartcekuri nuk ka pasur mbulesë dokumentacioni dhe dyshojmë se janë të kontrabanduara”, thuhet në njoftimin e Doganës, përcjell Telegrafi.

E tërë sasia është konfiskuar dhe rasti ka vazhduar për kundërvajtje doganore si dhe për hetime të mëtejme. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)