Që kur ishte i vogël, ai ishte shumë i aftë me duart e tij.

Ai gjithmonë bënte diçka, ndërtonte diçka, dhe ëndrra e tij ishte të ndërtonte palestrën e tij.

Coronavirusi erdhi sipas ‘porosisë’ sepse ai arriti të ndërtonte një palestër që ai vazhdimisht e kishte ëndërruar!

Si dikush me një dëshirë tjetër të madhe për t’u bërë një basketbollist profesionist, ai duhej të sigurohej që ai të qëndronte në formë pavarësisht palestrave të mbyllura.

Kjo është arsyeja pse ai mori një iniciativë në një fermë, ku jeton normalisht gjatë gjithë jetës së tij, dhe e ndërtoi palestrën.

Kur mbaroi gjithçka, ai filloi të filmonte stërvitjet e tij dhe ai përfundimisht u bë një yll krejtësisht i ndryshëm në mediat sociale! /Telegrafi/