0Shares

Neptun, si rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike në Kosovë sjellë sërish Ditët me FAT, si përgjigje ndaj kërkesës së madhe të konsumatorëve që blerjet i konsiderojnë investim afatagjatë dhe presin ditë si këto për të blerë produktet e tyre të preferuara në çmim oferte.

Këto zbritje shkojnë deri në 50% më lirë në gjithë linjën e produkteve nga brende të ndryshme me mundësinë e blerjes me këste 0% interes me të gjitha bankat nga 7 deri me 10 Dhjetor në të gjitha dyqanet Neptun, ku presin të shfletohen dhe 500 oferta të tjera me çmime speciale.

“Karakteri i Ditëve me FAT është unik, prandaj dhe zbritjet që ofrohen përgjatë këtyre ditëve janë të jashtëzakonshme dhe nuk ngjasojnë me ato të përditshmet dhe pas një vlersimi afatëgjatë për ndikimin e kësaj kampanje e cila tashmë është identitet më vete ne jemi angazhuar akoma dhe më fort që të pasurojmë zgjedhjet, që të përmirësojmë kualitetin e shërbimit dhe mbi këtë parim do vazhdojmë dhe më tej të sjellim trende të reja dhe prurje inovative, duke ruajtur besimin që na adresohet në baza ditore nga konsumatorët tanë.

Prandaj në këtë sezonë festash ju ftojmë për blerje racionale që Ditët me FAT ofrojnë me mundësinë e pagesës më këste 0% interes si dhe anëtarësim në programin e besnikërisë haPPy nga i cili mund të përfitoni benefite të ndryshme”.-deklaroi Kaltrina Hoxha , Menaxhere Marketingu në Neptun.

Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjërë të pajisjeve elektronike si: TV / Audio / Video, produkte dhe aksesorë të It-së, smartphone , rrobalarëse, enëlarëse, frigoriferë, pajisje të vogla elektro-shtëpiake, pajisje të kujdesit personal, aparate për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të komunikimit.

Neptun është pjesë e grupit Balfin dhe degë e Neptun International, që ka 60 dyqane në rajon.

Artikull i sponzoruar

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)