E bëmë të pamundurën duke treguar se çuditë mund të ndodhin. Në rrethana të vështira e zgjodhëm problemin më të madh që nga pavarësia, që Maqedoninë vazhdimisht e çonte prapa, shkroi ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov në rrjetin e tij social në Facebook pas ndryshimeve kushtetuese në Kuvend.

“Morëm përgjegjësinë e gjeneratës tonë, për ta forcuat shtetin dhe të bëjmë kushte për të ardhme më të dje më të sigurt për gjeneratat e ardhshme. E mbrojtëm më kryesoren, identitetin maqedonas ndërsa Maqedoninë e kufizuam me fqinjët tanë”, shkroi ministri Nikolla Dimitrov, njofton Telegrafi Maqedoni.

Dimitrov shtoi se krenohet me popullin maqedonas me shqiptarët dhe etnitë tjerë në Maqedoni.

Në fund thotë se tani me duar të përveshura duet ta bëjmë Maqedoninë vend evropian në secilin aspekt./Telegrafi/