LAJMI I FUNDIT:

Dimër i Ftohtë, Ofertë e Ngrohtë!

Dimër i Ftohtë, Ofertë e Ngrohtë!

Nëse keni vendosur të blini veturë të re, atëherë PEUGEOT përfaqësuar nga MercomCompany, për të gjithë të interesuarit vjen me një pako speciale dhe ofertë shumë atraktive.

PEUGEOT 301 1.6 Blue HDi 100 KF mund të bëhet i juaji për vetëm 11,990€, e përveç këtij çmimi fantastik ju përfitoni edhe:

– 5 vite Garancion


– Servisimi i parë gratis

– Sigurimi KASKO

– Financimi i veturës deri 100% me interes vjetor 4.99% dhe normë efektive të interesit 5.32%

Për më shumë informata, na vizitoni në sallonin tonë në Çagllavicë (magjistralja Prishtinë – Shkup, kilometri i 2-të), apo po na kontaktoni në: +38345501913