Shtoni një dozë ëmbëlsie me shije të ndryshme çdo njerës nga katër javët e muajit Shkurt!

Për çdo javë ju do të mund të përfitoni nga oferta të ëmbla që do të jenë të limituara për ditët e javëve përkatëse.

Javët janë të ndara me këto motive:

• Java e kuzhinës 4-10 Shkurt
• Java e dashurisë 11 – 17 Shkurt
• Java e shtëpisë 18 – 24 shkurt
• Java e bukurisë 25 shkurt- 3 mars

Surprizat, risitë dhe ofertat do të mund t’i zbuloni në secilën nga javët përkatëse.

Java e gatimit ju ofron ZBRITJE deri në 60% në aksesorët dhe enët Delimano, që janë pjesë e pandashme e secilës kuzhinë moderne dhe personave që jetojnë shëndetshëm.

Për të shpalosur magjinë e javës së I-rë – javës së gatimit në të cilën gjindemi KLIKONI KËTU, ose thirrni në numrin pa pagesë 0800 100 90.