Për shumicën , dita duket pak a shumë kështu: Zgjoheni në mëngjes, bëni një kafe, nxitoni nga dera ose merrni të drejtën për të punuar në shtëpi, pastaj kaloni mbrëmjen me familjen ose miqtë.

Në mes të gjithë ngutjes dhe nxitimit, a nuk duhet të kujtohemi për t’i dhënë pak kohë vetëm vetes dhe shëndetit mendor?

Mjafton ta filloni me 15 minuta në ditë. Si? Duke praktikuar joga.

Jo vetëm që ju dhe muskujt tuaj do ndihen më të relaksuar, por gjetja e një kohe sado të shkurtër për veten do t’ju ndihmojë të ndiheni më të përqendruar. Prandaj, merrni frymë thellë dhe provoni këto stërvitje 15-minutëshe në YouTube për dozën tuaj ditore të shëndetit, shkruan Anabel. Namaste!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10