Jeta është plot befasi dhe ndonjëherë ato janë pikërisht para hundës sonë.

Në rastin e këtyre njerëzve – ata u varrosën në oborret e shtëpive të tyre.

Gjëra krejtësisht të çmendura që njerëzit i gjetën të varrosura në oborret e shtëpive të tyre.

Shikoni videon e mëposhtme të dhjetë rasteve. /Telegrafi/